Image by Jeremy Bishop

Allt började i en städskrubb

OM OSS

Idén om företaget CCiTopp uppkom under 2010 av systrarna Rosie Heidkamp och Carina Maxstadh. Från starten handlade skapandet av CCiTopp främst om att få utlopp för ett driv att vilja göra något, något som arbetsmarknaden just då inte kunde tillfredsställa. Rosie och Carina var ensamstående föräldrar och ville skapa något eget och flexibelt för att kunna kombinera barn och arbete.

 

2011 startade därmed Rosie och Carina Café Catering i Topp som främst drev café och cateringverksamhet. Redan under första året upptäckte syskonen genom kundkontakten att det fanns en efterfrågan av hushållsnära tjänster. Sakta och säkert introducerades detta som en bisyssla och som växte sig allt större. Tillslut omorganiserades företaget till ett renodlat städföretag och under namnet CCiTopp Städservice. CC i företagets logga fick betydelsen Cleaning and Caring (i Topp).

 

Carina bestämde sig under 2021 för att hon ville testa något annat efter flera år i branschen. Sedan 1 april 2021 ägs därmed CCiTopp Städservice (CCiTopp AB) av Rosie Heidkamp och hennes make Daniel Heidkamp.  

 

Vår företagsidé

För oss är det viktigt att underlätta varje kunds vardag. Vi vill göra det på ett professionellt, effektivt, modernt och hållbart sätt. Sedan april 2021 så arbetar företaget målinriktat med att utveckla städservice samt fönsterputs. Fokus är en hållbarhet både för miljö och personal samt att utveckla tekniska hjälpmedel och minska på kemanvändandet. Det ska vara gôtt att leva som vi säger i Värmland!

 

Personal

Vi satsar under vår och höst på att utveckla en personalstyrka som är intresserad av hälsa och hållbarhet inom serviceyrket. Mår personalen gott, blir jobbet bäst. Vi satsar på personligt och kollektivt ansvar över våra insatser. CCiTopp Städservice är kollektivanslutna och ingår i Kommunal – Hemservice.

"Stort tack för att ni ställde upp med så kort varsel för min mors dödsbo. Ni är så duktiga & effektiva!"

 

Karl Danielsson, Kristinehamn

"Tänk att få komma hem till helskinande fönster!"

Pia, Deje

"Ni är otroliga tjejer! Trevliga, tillmötesgående & otroligt professionella"

Sven E, Molkom

"Vår fastighetsägare frågade direkt vem som gjort en sån proffsig flyttstädning!"

Jennifer E, Karlstad