Skrivbord

 Vi förenklar din vardag, varje dag! 

Hemstädning

Önskar du regelbunden hemstädning eller vid ett enstaka tillfälle? Välj själv efter behov. Vid varje tillfälle har vi dessutom med oss all den städutrustning och de produkter som behövs. Testa oss och upplev känslan att komma hem till ett välstädat hem. Du kommer inte ångra dig.

REGELBUNDNA BESÖK
- Fast frekvens, dag och personal.

 

Vårt städabonnemang underlättar er vardag. Låt oss sköta din städning och välj en fast frekvens med fast veckodag och med fast personal. Som regelbunden hemstädningskund erhåller du alltid rabatt på städningen samt övriga tjänster.

HEMBESÖK OCH OFFERT

Efter er intresseanmälan erbjuder vi alltid ett kostnadsfritt och förutsättningslöst hembesök. Det tar cirka 15 minuter. Vid vårt besök ger vi dig information om det praktiska kring tjänsten och beräknar ett pris baserat på era behov och önskemål.


STORSTÄDNING

Inför en start av regelbunden hemstädning, gör vi alltid en mer genomgående städning. Vi fräschar upp din bostad på djupet, vilket också kommer att underlätta den fortsatta städningen. Väljer du till fönsterputs vid första tillfället, erhåller du dessutom rabatt på både städning och fönster.


STÄDMATERIAL & UTRUSTNING

Vi har alltid med oss städprodukter och utrustning, utformat för just din bostad och behov.


KVALITETSGARANTI

Vi erbjuder alltid kvalitetsgaranti på alla våra tjänster. Om du mot förmodan inte är nöjd med vårt utförande, erbjuder vi att åtgärda detta kostnadsfritt.

ENSTAKA UPPDRAG
- När det passar dig.

 

Önskar du boka städning vid ett enstaka tillfälle eller då och då kan du självklart göra det. Välj att köpa lösa timmar eller så erbjuder vi hembesök för att ge er ett kostnadsförslag – baserat på önskemål och behov. Vi har alltid med oss städprodukter och utrustning. Du kan kombinera flera av våra tjänster och vi lämnar alltid kvalitetsgaranti!

OFFERT ELLER PER TIMME

Boka oss för antal timmar eller önska en offert från oss. Vid offert kommer vi ut till er för att se över pris efter dina önskemål och behov.

 
ALLT INGÅR

Vi har alltid med oss allt av städmaterial och utrustning till din städning. Det underlättar för dig som kund och gör att vi kan anpassa med produkter och utrustning av hög kvalitet efter din bostads behov – en sådan städning underhåller och förbättrar. Dessutom erbjuder vi en rad olika tilläggs och extratjänster så som fönsterputs, ångbehandling av t ex kök och badrum, ugnsrengöring, möbel/mattvätt, strykning m.m.

 
PROFESSIONELL OCH EFFEKTIV PERSONAL

Vi som kommer hem till dig är både professionella och effektiva. Vi är vana att anpassa städning efter varje kunds behov! Vi har många kunder som återkommer år efter år vilket vi ser som ett bevis på att vår tjänst håller. CCiTopp har kollektivavtal för alla sina anställda, vi månar om dem som städar hos dig. Så – professionellt, effektivt och av hög kvalitet. Eftersom vi arbetar utifrån timdebitering, så betalar du den faktiska kostnaden.

 
EFTER BEHOV

Du bokar enkelt städning efter behov och önskemål. Kontakta oss när du själv önskar hjälp med städningen. Du kan boka in en eller flera städningar under en 12 månaders period. Det innebär att du kan styra över din städning, det ekonomiska och behovet.

 
KVALITETSGARANTI

Vi arbetar utifrån att vi inte är bättre än vår senaste utförda tjänst. Hos oss kan du vara trygg att tjänsten alltid håller vad den lovar. Alla våra tjänster omfattas av kvalitetsgaranti.