Image by Nastuh Abootalebi

 Vi finns där för en ren arbetsmiljö! 

Företagsstädning

Vi på CCiTopp anlitas idag inom olika branscher och vi underhåller bland annat styrketräningslokaler, baracker, lager, kliniker, trappstädning och kontorsrum. Vi skräddarsyr ett upplägg just för ditt företag.

Om ni önskar ett företag som sköter er städning smidigt, professionellt och självgående bör ni anlita oss. För oss är det viktigt att ni har det trevligt på ert arbete och kan ägna tid på annat än städning. En städad och välskött lokal är ett bra ansikte utåt.

Fönsterputs

Vill du att företaget ska se bra ut? Låt oss ta hand om dina fönster. Vi åtar oss enstaka uppdrag samt abonnemangsputsning. Det går enkelt att kombinera med städning om det önskas samt övriga tilläggstjänster som trädgård och fixartjänster.

Regelbunden städning
för ert företag
- Proffsigt och smidigt

För dig som önskar en regelbundenhet i städningen, startar vi med ett kostnadsfritt och förutsättningslöst företagsbesök.

 

Efter besöket ger vi er ett kostnadsförslag baserat på företagets behov och önskemål. Ni väljer därefter om ni önskar gå vidare med oss. Vi arbetar utifrån timdebitering och därmed betalar ni för den faktiska kostnaden.

Önskar ni städning av företag vid enstaka tillfällen ber vi er kontakta oss med information om vad ni önskar få hjälp med.

modern arbetsyta
VARFÖR FÖRETAGSSTÄDNING MED CCITOPP?
SJÄLVGÅENDE

När man driver ett företag är det viktigt att processer löper på smidigt och effektivt. Vi är professionella och ser till att ert företag får koncentrera er på det som ni kan – så ser vi till att göra det vi är bäst på – att städa och underhålla. Vi tar ofta över uppdrag som tidigare ställt till problem med slarvigt utföra städningar. Testa oss och märk skillnad.


KVALITETSGARANTI

Vi erbjuder kvalitetsgaranti på alla våra företagstjänster. Det gör att ni kan vara säkra på att vår städning håller det den utlovar.

 
KOMPLETT

Vi tar med oss all städutrustning och material till varje städning. Det gör att vi kan anpassa produkter och maskiner utifrån just ert företags behov. Det underlättar dessutom för er att slippa fylla på och tvätta trasor och tillbehör. Dessutom kan du boka in extratjänster både som abonnemang eller vid enstaka tillfällen. Vi utför t ex fönsterputs och ångbehandlingar av kraftigt nedsmutsade ytor. Dessutom arbetar vi med hög höjd och kommer åt uppe i tak och över rör m.m.

 
FLEXIBLA

Som företagare förstår vi att flexibilitet är A och O. Därför gör vi det vi kan för att anpassa oss till just din bransch och företag. Önskar du t ex att vi ska använda företagets egna maskiner så gör vi det. Vi har utbildning och kunskap.

 
FAST PERSONAL MED KOLLEKTIVAVTAL

Vi arbetar utifrån städteam, vilket innebär att ert företag vet och har kontroll på vilka som kommer och städar hos just er. Det är viktigt för både effektivitet, kvalitet och sekretess. Vi är kollektivanslutna så därmed vet ni att vår personal har avtalsenliga löner.